Over ons Gezellig (en vooral lekker) eten & drinken

Over_ons_vac

Collega\’s in de bediening (m/v)

Maak jij het de gasten graag naar hun zin en weet jij van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar jonge en enthousiaste bediening vanaf 17 jaar. Doordat je werkzaam bent in ons restaurant en zaal is geen dag hetzelfde. De uren zijn in overleg.

Over De Krom
De Krom in Oud-alblas is een sfeervol restaurant met diverse activiteiten, we hebben een zaal die geschikt is voor particulieren, bedrijfsuitjes, familiefeesten, bruiloften, en jubilea. Ook hebben we in de zomer boot en kanoverhuur.

Je komt te werken in een gepassioneerd, sportief en jong team, waar een open en plezierige werksfeer heerst.

Je taken & verantwoordelijkheden als medewerker bediening:

  • Bediening werkzaamheden
  • Behulpzaam en vriendelijk tegenover de gasten
  • Samen met je collega’s ervoor zorgen dat de gasten niets te kort komen.

Jouw profiel

  • Je bent stressbestendig, flexibel, enthousiast en collegiaal
  • Je kunt goed met gasten omgaan en hebt een klantgerichte instelling
  • Je vindt het geen probleem om in de avonden en weekenden te werken
  • Affiniteit met de horecabranche.

Wij bieden

  • Een gezellig en hecht team
  • Marktconform salaris
  • Een informele werksfeer.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en zin om aan de slag te gaan?
Graag ontvangen wij je motivatie en CV.
Je kunt je sollicitatie sturen naar Bjorn Rogmans: Bjorn@dekromoudalblas.nl

[themify_button link=\”https://www.dekromoudalblas.nl/contact_/\” target=\”_blank\” color=\”#90a681\” \”text=\”#fff\” style=\”large outline rounded\”]Solliciteer nu [/themify_button] 
Over_ons_vac

Collega in de spoelkeuken (m/v)

Wil je graag werken in een gezellig, sportief en jong horecateam?  Waar een open en plezierige werksfeer heerst? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Over de vacature
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de spoelkeuken vanaf 16 jaar. Je zorgt ervoor dat de vuile vaat schoon wordt en uiteindelijk weer op de juiste plek komt te liggen.
De werktijden zijn voornamelijk in de avond en in het weekend.  De uren zijn in overleg.

Over De Krom
De Krom in Oud-alblas is een sfeervol restaurant met diverse activiteiten, we hebben een zaal die geschikt is voor particulieren, bedrijfsuitjes, familiefeesten, bruiloften, en jubilea. Ook hebben we in de zomer boot en kanoverhuur.

Je komt te werken in een gepassioneerd, sportief en jong team, waar een open en plezierige werksfeer heerst.

Je taken & verantwoordelijkheden als medewerker spoelkeuken

  • Vaat voorspoelen en in de vaatwasser doen
  • Vaat afdrogen en weer op de juiste plek terugzetten
  • Zorg dragen voor een schone spoelkeuken
  • Schoonmaak werkzaamheden rondom het bedrijf

Jouw profiel

  • Je bent stressbestendig, enthousiast en collegiaal
  • Je vindt het geen probleem om in de avonden en weekenden te werken
  • Affiniteit met de horecabranche.

Wij bieden

  • Een gezellig en hecht team
  • Marktconform salaris
  • Een informele werksfeer.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en zin om aan de slag te gaan?
Graag ontvangen wij je motivatie en CV.
Je kunt je sollicitatie sturen naar Bjorn Rogmans: 

[themify_button link=\”https://www.dekromoudalblas.nl/contact_/\” target=\”_blank\” color=\”#90a681\” \”text=\”#fff\” style=\”large outline rounded\”]Solliciteer nu [/themify_button] 

De Krom - vroeger & nu

Aan de Oosteinde 6, net voordat deze over gaat in de kronkelende polderdijk Abbekesdoel, staat restaurant De Krom. Op deze plek, aan het schilderachtige riviertje de Alblas en een aftakking hiervan, begon De Krom ooit in 1861 als café. Ruim anderhalve eeuw en een rijke horeca historie later, is De Krom een moderne, sfeervolle brasserie waar het bijzonder goed toeven is. Met een crew die er alles aan doet om de gasten zich thuis te laten voelen. “Wij willen u laten genieten van onze gerechten, onze gastvrijheid, sfeer en service. Zowel in de brasserie als op het terras.”

Bjorn Rogmans

Dat Bjorn Rogmans ooit in De Krom zou terugkeren, stond voor hem vast.
“Dat dit vanaf 2018 als eigenaar zou zijn, had ik vooraf nooit bedacht.” In zijn tienerjaren hielp Bjorn al mee in De Krom. Hier pakte het ‘horecavirus’ hem, waarna studies aan de Middelbare en de Hogere Hotelschool volgden. Stages in Malta en Zuid-Afrika en het werken bij De Librije van meester-kok Jonnie en Therese Boer, scherpten zijn visie op gastheerschap en het runnen van een restaurant. “De Krom onderging een metamorfose – het interieur is geheel vernieuwd, maar de vertrouwde crew bleef – en nu ligt de focus op: Gezellig (en vooral lekker) eten & drinken! Dát is wat wij willen bieden. Zodat u de tijd even kunt vergeten en met een glimlach naar huis gaat!”

Pascal Rijsdijk

Net als Bjorn Rogmans heeft chef-kok Pascal Rijsdijk een lange band met De Krom. Sinds de ingrijpende veranderingen zwaait hij weer de scepter in de keuken. Zijn passie ligt bij vers, puur, eerlijk en – als het kan – biologisch koken. “Bjorn en ik bepalen samen de kaart. Daarbij leggen we de nadruk op verse seizoens-producten. We bieden eersteklas gerechten met vlees, vis of pasta. Maken alle sauzen zelf en bieden ook gevarieerd fingerfood voor wie minder uitgebreid maar wel smaakvol wil eten. Wij willen maar één ding: onze gasten verrassen met mooie, verzorgde topgerechten. Overtuig u zelf! Eet smakelijk!”

Reserveren

Gemakkelijk online of telefonisch: 0184- 69 12 82

[themify_button link=\”https://www.dekromoudalblas.nl/contact_\” target=\”_blank\” color=\”#353635\” \”text=\”#fff\” style=\”large outline rounded\”]Reserveren[/themify_button]

Contact

De Krom Oud-Alblas, Oosteinde 6  2969AS Oud-Alblas

Nieuwsbrief

Facebook