Meetings 

Op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, receptie of personeelsfeest in de Alblasserwaard? 

Grote groep, evenement of vergadering

Wij verzorgen graag uw vergadering, presentatie of meeting in een rustige, natuurrijke omgeving. Ons restaurant ligt midden in de Alblasserwaard en beschikt over een grote, gratis parkeerplaats. Daarbij hebben we een aparte zaal met eigen opgang, toiletgroep en bar voor uw evenement. 

Verhuur

Wij organiseren de verhuur van kano’s, fietsen en fluisterboten. U kunt zelf een arrangement naar wens samenstellen. En alle combinaties zijn mogelijk zoals varen, fietsen en afsluiten met boerengolf. Na zo’n dag is het altijd leuk om af te sluiten met een etentje of barbecue.

Klik op de onderstaande iconen om meer te lezen over onze diensten en onze prijzen te zien.  

Meetings Faciliteiten 

De ruimte beschikt over alle handige faciliteiten om uw vergadering of feest tot een succes te maken. We hebben een beamer, scherm, geluidsinstallatie met microfoon. Maar ook een bar en eigen toiletgroep. 

Feest op locatie?

Heeft u een bruiloft, opening, of personeelsfeest bij u in de tuin?  Wij kunnen de volledige catering voor u verzorgen op locatie. Zo kunt u bij ons een biertap, statafels of serviesgoed huren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Verhuur voor een Gezellig uitje 

Als u een gezellig dagje uit wil in de Alblasserwaard, bent u bij De Krom Oud-Alblas aan het goede adres. De Alblasserwaard is een prachtig gebied om te varen, fietsen of boerengolf te spelen.

Wij organiseren de verhuur van kano’s, fietsen en fluisterboten. Varen in de Alblasserwaard is rustgevend en mooi. De Alblasserwaard is een natuurgebied dat zich ook leent om heerlijk te fietsen of boerengolf te spelen. De Krom biedt veel diensten voor een gezellig dagje uit. Zo kunt u bij ons fietsen, fluisterboten en rondvaartboten huren.

Boerengolf

BOERENGOLF is een leuk uitje voor iedereen. 

Fietsen & Tandems

MOLENTOCHT door de Alblasserwaard van
40 of 50 km. 

Fluisterboot

Fluisterboot

Contact

De Krom Oud-Alblas, Oosteinde 6  2969AS Oud-Alblas

Nieuwsbrief

Newsletter

Facebook

Like Us On Facebook