Over ons

In het hartje van de Alblasserwaard, heb je restaurant & brasserie De Krom Oud-Alblas.
De Krom is in 1861 begonnen als café. In handen van familie de Heer is het nostalgische Oud-Hollandse café in de volgende generaties uitgegroeid tot Café-Restaurant-Terras.

Lisette en Arie de Heer zijn samen met hun team al jaren hard aan het werk om De Krom op de spreekwoordelijke culinaire menukaart te zetten.

 

Onze missie: Alles laten kloppen

Bij De Krom is het onze missie om alles te laten kloppen: de bediening, het eten, de uitstraling, de sfeer in het restaurant en de kwaliteit van de producten.

Zo is bijvoorbeeld de paling door Arie de Heer zelf gevangen en gerookt op een speciaal mengsel van eiken-en beukenmot.

 

“Het is belangrijk dat de gasten zich echt welkom voelen en dat doe je met het hele team”.  (Lisette de Heer)

Lekker 500

De Krom is uitgekozen tot een van de 500 beste restaurants in Nederland
door Lekker 500 restaurantgids.

“Sympathieke klasse in een tijdloze ambiance”.